Bemutatkozás

Cégünk, a Gránit-Baumont Kft. 2008-ban alakult. Fő tevékenységünk a szendvicspanelek, lemezek importja, exportja, belföldi forgalmazása, kivitelezése, műszaki tanácsadás. Beszállító partnerünk többek között a LATTONEDIL a piac egyik legjelentősebb gyártója. Minősített termékeink tetőre és falra kivitelezhető szendvicspanelek teljes választéka megtalálható 20mm-es vastagságtól egészen 240mm-es vastagságig. Trapéz és cserepeslemezek különböző típusait is kínáljuk, melyek a kívánt méretekben átvehetők telephelyünkön, de a szállításban is segítünk.

Telephelyünkről:

Baranyamegyében a horvát határ közelében Harkányban található telephelyünk, ahol lakossági igényeket is kiszolgálunk. 13000-13500mm hosszúságban tartjuk TETŐ (EUROCINQUE) és OLDALFAL (ISOPAR) szendvicspanel táblákat, melyből kikalkuláljuk igény szerint a kívánt méreteket és leszabása után átvehető.

Mi az a szendvicspanel?:

Könnyűszerkezetes építőanyag, két lemez között szigetelő anyaggal kitöltött tábla, mely kialakításának köszönhetően egymásba csúsztatható, kellő vízzárást biztosítva. Könnyűszerkezetes épületek kivitelezésére használjuk, önhordó képessége miatt minimális a szerkezet anyagszükséglete amihez rögzítjük.