Információk

Szállítási információ

Szendvicspanel szállítási feltételek

Cégünk vállalja a megrendelt szendvicspanelek helyszínre szállítását mennyiségtől, panel típus és hosszától, illetve szállítási helytől függően egyedi megállapodás szerint. A szállítás közúton történik, a lerakodás a megrendelő feladata.

Jellemzően már (400-600 m2) esetén az árak a helyszínre szállítás díját tartalmazzák, lerakodás nélkül.

Kisebb megrendelések esetén teljes vagy részfuvar díj ellenében tudjuk a megadott szállítási címre eljuttatni a terméket.

Telephelyi átvétel nyitvatartási időben minden esetben díjmentes, a felrakodásban kollégáink segítenek.

Sérült a termék?

Amennyiben átvételkor sérült vagy hiányt tapasztalunk, azt minden esetben a szállítólevélen jelezni kell, így tudjuk – egy esetleges reklamáció esetén – a megrendelő problémáját a lehető leggyorsabban és legrugalmasabban orvosolni.

Fordított adózás

2015. január 1-jétől érvénybe lépett az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 142.§-a 1. bekezdés 6/B szerinti fordított adózás alkalmazása az acéláruk kereskedelmében, mely az általunk gyártott és forgalmazott termékek nagy részét is érinti.

A fenti törvény értelmében 2015.01.01-jét követő teljesítéskor az áfa összegét már nem a számla kibocsátójának kell felszámítani, és bevallani, hanem a számla befogadójának.

Fordított adózás alkalmazható: ha belföldön nyilvántartásba vett adóalanyisággal rendelkezik, és nincsen az Áfa tv.-ben szabályozott olyan jogállása, amelynek alapján az általános forgalmi adó fizetése ne lenne követelhető.

Cégek és egyéni vállalkozók vásárlása esetén fordított adózású számlát állítunk ki, amennyiben a törvényi előírásoknak megfelel a cég, vagy vállalkozó (belföldi ÁFA alany). A nyilatkozatot csak aláírásra jogosult személy tehet, ezért aláírási címpéldány másolata is szükséges.

Letöltések

Rendelés menete

Megrendelést kizárólag írásban (e-mail, weboldalon keresztül küldött üzenet, írásos megrendelő), vagy személyesen telephelyünkön áll módunkban felvenni.

Rendelési folyamat

  • Kapcsolatfelvételt követően értékesítőnk írásos ajánlatot küld e-mailben, amelyen szerepel minden rendelési információ (termék, méretek, színek, árak, súly várható szállítási határidő).
  • Ezt követően a vevő írásban visszaigazolja az ajánlat alapján a rendelést.
  • Az értékesítővel történt egyeztetés alapján díjbekérőt állítunk ki.
  • A termékek elkészültekor, beérkezésekor telefonon értesítjük a megrendelőt és egyeztetjük az átvétel, vagy a kiszállítás időpontját.